ArcusTV

Arcus Vavo informatiebijeenkomsten

Elk schooljaar organiseert Arcus Vavo informatiebijeenkomsten. Die zijn vooral gericht op deelnemers die in 2018 zakken voor hun vo-diploma. De bijeenkomsten plannen we strategisch: na tijdvak één, vlak voor tijdvak twee en na de definitieve bekendmaking van examenresultaten. Er zijn dit jaar twee avondbijeenkomsten.

Tijdens vier bijeenkomsten luisteren we naar de ervaringen van  (gezakte) vo-kandidaten en onderzoeken we wat de mogelijkheden zijn bij Arcus Vavo. Jouw VO-diploma alsnog halen? Dat doen we samen!

Hou de deze pagina in de gaten voor data en tijdstippen.

Voor wie?
Kandidaten vmbo-tl, havo en vwo die in 2017 (net) niet hun diploma hebben behaald, maar ook voor personen die erover nadenken alsnog hun diploma VO (via Vavo) te behalen. We leggen duidelijk uit hoe je een keuze maakt tussen de verschillende vakken om de kans op het diploma in 2018 zo groot mogelijk te maken.

Ervaren begeleiders en docenten staan klaar om je te ontvangen en samen te bekijken welke mogelijkheden Arcus Vavo biedt om alsnog dat VO-diploma te behalen. Ontdek de mogelijkheden bij Arcus Vavo!

Locatie
Alle bijeenkomsten vinden plaats in Arcus Campus te Heerlen (Valkenburgerweg 148).

Parkeren kan in de parkeergarage van de campus. Alle bijeenkomsten zijn goed toegankelijk voor minder valide personen.

Plan je route naar Arcus Campus via Google Maps of gebruik OV9292.

Kijk en luister alvast naar verhalen van deelnemers bij Arcus Vavo: Youtube.

Arcus Vavo? Geslaagd!