ArcusTV

Online aanmelden

Cambridge First Certificate of English (FCE)Cambridge First certificate of English (FCE)

Niveau
Hbo
Opleidingsduur
8 maanden
Opleidingsvorm
Beroeps- / Vakopleiding (functiegericht)
Opleidingsrichting
Administratie
Locatie
Arcus Campus
Valkenburgerweg 148
6419 AW Heerlen.

Beroepsbeschrijving

Met deze cursus Engels bereidt u zich voor op het internationaal erkende examen dat door de British Council wordt afgenomen. De Cambridge Certificates zijn in de hele wereld bekend en erkend en bieden een goede academische en praktijkgerichte kwalificatie. Deze cursus Engels is bedoeld als voorbereiding op de internationaal erkende Cambridge Certificates. Vele onderwijsinstellingen, ministeries, werkgevers, overheidsorganen en professionele organisaties verspreid over de hele wereld erkennen de Cambridge certificaten als een geschikte competentie voor zakelijk gebruik. Het is niet alleen een bewijs van kennis van de Engelse taal op een bepaald niveau, maar het geeft aan dat al uw vaardigheden zoals het schrijven, lezen, luisteren en spreken goed genoeg zijn om te kunnen functioneren in een zakelijke context. Het certificaat is een absolute toegevoegde waarde voor uw CV.

Bij het met goed gevolg afleggen van het examen via British Councel, heeft men het referentie niveau B2 behaald.

 

Opleidingsinhoud

De lessen zijn gericht op de vier algemene taalvaardigheden van het Engels; spreken, schrijven, luisteren en lezen. Deze taalvaardigheden komen evenredig aan bod en worden op hetzelfde niveau gebracht. Bovendien wordt u tijdens de lessen voorbereid op het maken van het examen. U wordt getraind in het geven van examenvaardige antwoorden.

 

Toelichting

24 bijeenkomsten van 2 uur                                                                                                       Startdatum: Woensdag 18 september 2019.                                                                                     Tijdstip: 18.30- 20.30 uur. Start bij voldoende deelname.

 

Examens

Exclusief examenkosten, aangezien de kandidaat zichzelf moet aanmelden.

British Council in Maastricht neemt twee maal per jaar het examen af, in juni en in december.

Deelname aan het examen is facultatief.

 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Geen specifieke vooropleiding vereist. Advies: MBO3, MAVO- of VMBO-tl diploma.

Geschikt als u verschillende tekstentypes begrijpt, over gevarieerde onderwerpen kunt praten en radio- en tv programma’s begrijpt.

Vervolgopleidingen

Certificate of Advanced English (CAE)

Kosten opleiding

Cursusgeld: € 995,--. 

Kosten lesmiddelen

circa € 80,--. (prijswijzigingen voorbehouden)

Online aanmelden   Print opleiding   Download als PDF   Sla op als favoriet

Studie in cijfers